Organic JURENKA

[crumina_heading layout=”custom” align=”center” delim_width=”130″ heading_use_google_fonts=”yes” heading_custom_fonts=”font_family:Abel%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”GRATIS LEVERING VED KØB OVER 650,- KR” heading_font_options=”tag:h3|color:%23666363″ subheading_font_options=”tag:span”][crumina_product_slider layout=”classic” slides_to_show=”4″ transient_id=”78ad34d9-fa4f-9″ loop=”size:18|order_by:date|order:ASC”]

Woman-face-serum

Nærende og fugtgivende ansigtsprodukter forarbejdet med naturens mest virksomme ingredienser.

Woman-body-lotion

Blødgørende og fugtgivende produkter udviklet med de bedste råvarer fra naturens skattekammer.

Natur-og-vores-brand

We create clean beauty for you

[crumina_heading layout=”custom” align=”center” delim_width=”130″ heading_use_google_fonts=”yes” heading_custom_fonts=”font_family:Abel%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” heading=”DET SIGER VORES KUNDER” heading_font_options=”tag:h3|color:%23666363″ subheading_font_options=”tag:span”]
[crumina_testimonial_slider slides_to_show=”2″ slider_autoplay=”1″ slider_autoplay_delay=”3″][crumina_testimonial name=”Zarah” profession=”@seoulfull_star, UK” description=”Face Cream (Delicate) * I’m not sure what kind of magic has gone into formulation this seemingly dense face cream but the texture is so unique as it practically melts upon contact with your skin and absorbs flawlessly. Delicatly scented with cucumber and enriched with skin loving ingredients such as cocoa butter, shea butter, berry wax, avocado oil, cucumber oil, rose hip oil, lanolin and magnolia bark this moisturiser is definetely my favourite from the range sent to me. I cannot wait to introduce this Danish Brand in upcoming weeks and I am certain you’ll just be as enamored as I am by the products and the inspiring story behind it.”][crumina_testimonial name=”Anette Rømer” profession=”Odense, Chef for Internationale Indkøb, TV 2″ description=”JURENKA Face Cream og Body Lotion er dét, der loves: “delicate”. Det er et produkt, man er meget tryg ved at bruge, det trænger let ind i huden og man føler sig velplejet og klar efter brug. Den fysiske indpakning og logoet er smukt og eksklusivt.
Lækkert og delikat.”][crumina_testimonial name=”Felicia Dimas” profession=”DK” description=”Min vurdering af JURENKA produkterne er at de er helt fantastiske. Jeg har prøvet ansigtscremen, bodylotion, deo serum i test og body scrub, så jeg har været hele vejen rundt, og de er specielt gode til folk der lider af meget tør hud.
Jeg er især glad for ansigtscremen som jeg bruger morgen og aften, og jeg kan mærke at der er nogle ingredienser som strammer op i huden, det føles sådan. Den er også god hvis man som mig er meget tør i huden for den trænger ind med det samme og det samme gør bodylotion, og så er det en dejlig tanke at vide at det er nogle af de reneste produkter man kan bruge.”][crumina_testimonial name=”Lotte Dyva-Toubro” profession=”Gentofte, DK” description=”Jeg er meget glad for JURENKA, jeg bruger ansigtscremen hver dag og er meget vild med den konsistens den har – den er perfekt til min hud.
Eksklusivt, delikat.”][crumina_testimonial name=”Ute M. Lange” profession=”TV-Producer, Seefeld, Germany” description=”I tried the JURENKA Face Cream, actually I liked it a lot. In a ranking from 1 (bad) to 10 (world´s best), I give a 9. Only because I´m not sure about the cucumber scent.
– Best organic day cream you may find.
– Just pure nature!”][crumina_testimonial name=”Lene Hedegaard” profession=”Produktionsleder, Odense, DK” description=”Min vurdering er at det er det bedste jeg kan gøre for min hud og mig selv, jeg føler virkelig renhed og forkælelse når jeg bruger JURENKA.

Jeg har brugt cremen under mine kræftbehandlinger, men er også fortsat med produkterne efter endt behandling, fordi jeg gerne vil passe på mig selv og min krop.

Renhed, forkælelse og næring.”][crumina_testimonial name=”Vibe” profession=”3G gymnasieelev, DK” description=”Jeg har aldrig rigtig gået op i mine ansigtscremer, men altid købt den som var på tilbud. Men siden min mor introducerede mig for JURENKA, kan jeg nu ikke bruge andre.
– Jeg elsker hvordan man kan mærke cremen på huden. Hvordan den fugter helt igennem og ikke bare “forsvinder” ligesom jeg synes mange andre cremer gør.
– Jeg elsker den friske men milde duft, som er helt tilpas – ikke for meget og ikke for lidt. Den minder mig lidt om agurk, hvilket er en god ting!
– Jeg elsker tanken om, at tilføre min krop naturlige og økologiske ingredienser.

Min hud takker mig når jeg bruger JURENKA!”][crumina_testimonial name=”Louise Møller” profession=”@theharbourgirl.dk, Odense, DK” description=”Når jeg skal pleje min hud er det også vigtigt for mig, at produkterne kun indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Det lever JURENKAs produkter i høj grad op til.
Efter 14 dages brug kan jeg konstatere, at produkterne er utrolig fugtgivende og virker rigtig godt på min tørre og sensitive hud.
JURENKA Face Cream Delicate og JURENKA Body Lotion Delicate holder hvad de lover i teksten på etiketten: Hydrate my skin og begge trænger ind i huden med det samme uden at efterlade min hud fedtet.

Med JURENKA har jeg sagt farvel til tør hud!”][/crumina_testimonial_slider]

Body lotion on leg

HAPPY PAMPERING
DAY!
[crumina_heading layout=”custom” style=”module” align=”center” delim_width=”100″ heading_font_weight=”” subheading_font_weight=”” heading=”UDFORSK VORES MANTRAS” heading_font_options=”tag:h2|color:%23545454|line_height:0|letter_spacing:5|font_style_bold:1″ subheading_font_options=”tag:span”]
[crumina_separator style_text=”centered” sep_text=”VI ER JURENKA”]
Vi er JURENKA
TAK FOR BESØGET ♥