Om os

JURENKA Organic Body Care

Vores Mission

Det er vores mission at udvikle hudpleje til huden, der fortjener og trænger til pleje, kærlighed, næring og fugt.
Det er vores løfte til dig at vi altid udvikler og producerer hudpleje med 100% naturlige ingredienser, der også er så økologiske som muligt, med henblik på at forkæle og pleje din hud og krop.

Vores Passion

Vi sætter en stor ære i at være et 100% transparent brand, og derfor er det altid synligt hvor stor en procentdel af ingredienserne, der enten er naturlige eller også økologiske.
Vi siger det som det er, så du ved hvad du vælger.

Vi producerer alle vores produkter i små batches. Det betyder at vi ikke har masser af produkter stående, så du får altid en frisk og nyproduceret vare.

Vi producerer hudpleje til både krop og ansigt. Vi synes det er utroligt vigtigt, at det du kommer på kroppen er naturligt og sundt for kroppen at optage. Derfor er vi så strikse med vores råvarer, og går ikke på kompromis med ingredienser, sammensætning eller produktion. Klik her for at læse mere om vores ingredienser.

Alle vores råvarer er nøje udvalgt, således at det enkelte produkts sammensætning går op i en højere enhed og giver den ønskede effekt  – helt naturligt.

Vi er JURENKA

Gabrielle

Med en baggrund som heilpraktiker = en naturlæge uddannet i Tyskland – og passionen for det holistiske og økologiske liv, var det den naturlige vej, der førte hende hen mod at opstarte JURENKA og udforske livet som iværksætter og hudplejefremstiller. Erfaringer på egen hud blev den store igangsætter for brandets tilblivelse.

Sammen med JURENKAs producent og biokemiker, Steen, udvikler de hudplejeprodukterne – og det hele foregår lokalt på Fyn.

Alexandra

Udover at være Gabrielles datter, har også Alexandra en stor passion for den naturlige livsstil, som hun er vokset op med. Derfor var det helt naturligt at hoppe ombord på denne nye, spændende rejse. 
Alexandra er uddannet inden for marketing og kommunikation, og sidder til dagligt med de sociale medier hos JURENKA.

Gabrielle Schimko

Founder / CEO

@
Alexandra Schimko

Marketing Manager

@