CRUELTY FREE AND GREEN FORMULATIONS    grøn plante

Selvom der i EU ikke må testes kosmetik og hudpleje på dyr mere, sikrer vi ved certificeringer at vores råvareleverandører overholder de samme regler. På den måde holder vi fast i at hele produktionskæden overholder de samme standarder.
Det er de samme standarder, som hjælper os med at styre en kompromisløs grøn formuleringsstruktur, der bidrager til et rent og skånsomt hudplejesortiment.

NATURAL AND ORGANIC ONLY   grønne blomster

Let’s face it – vi foretager alle i det daglige valg i større eller mindre målestok – vi har med vores virksomhed taget det bevidste valg at være kompromisløse, når vi siger 100% naturlig ingredienser – og så økologiske som muligt. VI er taknemmelige for vores råvareleverandører, der bidrager med rene, certificerede produkter, og vi er taknemmelige for det stadig større fokus, der er på bæredygtighed, der gør at vi i dag kan finde naturlige ingredienser, der ikke var udvundet for 10 år siden.

INTENSE HYDRATION AND HEALTHY SKIN  

Fantastisk hud starter udvortes med fantastisk hudpleje. Vores overbevisning er at huden massivt har brug for fugttilførsel, især i en moderne verden, hvor huden påvirkes både udefra og indefra (forurening, UV-stråler, stress), faktorer som er medvirkende til et udtørret og forandret hudbillede. Vores produkter er sammensat af virkningsfulde og aktive ingredienser, der booster fugten i huden og hjælper med at regenerere hudens normale fugtforhold.
En af vores power-ingredienser er Hyaluronsyre :  en stærk plante-udvundet ’fylder’, der evner at holde på vand 1000 gange sin egen vægt og derfor en af nøglerne til vores intensive fugtgiver formuleringer.

COMMITMENT TO OUR ENVIRONMENT WITH SAFE SKINCARE  

Ved udelukkende at bruge ECOCERT-certificerede ingredienser i vores formuleringer, sikrer vi at alle råvarer er fremstillet på naturlig og bæredygtig vis, så det gavner både den lokale producent, vores jord og dig som forbruger – det er sikker hudpleje.