se HANDELSBETINGELSER

[crumina_heading layout=”custom” align=”center” delim_width=”150″ heading_margin=”m-b-10″ heading_font_weight=”” heading_use_google_fonts=”yes” heading_custom_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” subheading_font_weight=”” heading=”HANDELSBETINGELSER” heading_font_options=”tag:h1|font_size:26|color:%23aa9f98|letter_spacing:2|font_style_bold:1″ subheading_font_options=”tag:span”]

GENERELT
JURENKA Organic Body Care ApS
CVR. nr. 37983322
Rosenbæk Torv 1, 2., 5000 Odense C
E-mail: info@ ORGANICJURENKA.com
Telefon +45 2060 1079

BESTILLING
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside vil vores system automatiskes sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre, og ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse. JURENKA Organic Body Care ApS (herefter JURENKA) har derfor muligheden for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, du har bestilt.

BETALING
JURENKA modtager betaling med Dankort/VISA-dankort, VISA, og Mastercard. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle priser på produkterne er i danske kroner inkl. moms, eksl. leveringsomkostninger. JURENKA bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, så man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING
Vi tilbyder levering på følgende måder:

  • Post Nord med omdeling
  • Post Nord – Vælg selv udleveringssted
  • Afhentning på vores adresse efter aftale.

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet. JURENKA bærer ansvaret for varerne indtil du har modtaget dem. Vi leverer i hele Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne. Leveringsomkostningerne forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelsen og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@ ORGANICJURENKA.com eller ringe på +45 2060 1079. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varerne uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Varerne skal være ubrugte, ubeskadigede og i original emballage. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varerne fra tidspunktet for deres levering. De returnerede varer skal være i samme stand som ved modtagelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

JURENKA Organic Body Care ApS,
Rosenbæk Torv 1, 2.
5000 Odense C

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere varerne personligt på ovenstående adresse. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN
Følgende varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter levering.
  • Gavekort

For de forhandlede hudplejeprodukter m.m. mister du således din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen eller har taget produktet i brug, da varen derfor af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Bemærk af forsendelsesudgifterne refunderes kun, hvis hele ordren annulleres.

Beløbet returneres til dig så snart JURENKA har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb, såfremt varen endnu ikke er afsendt. Ved returnering af produkter modtager du først pengene, når JURENKA har haft lejlighed til at undersøge det returnerede.

UNDERSØGELSESPLIGT OG REKLAMATIONSRET
Når du modtager det købte, skal du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere i rimeligt tid efter at du har opdaget en mangel. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

PERSONOPLYSNINGER
For at du kan indgå aftale med os(købe via ORGANICJURENKA.com), har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres hos JURENKA og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysningerne transmitteres ikke krypteret, men opbevares på en sikker server. Oplysninger afgivet til www. ORGANICJURENKA.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos JURENKA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til JURENKA via e-mail info@ ORGANICJURENKA.com.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse pr. mail info@ ORGANICJURENKA.com eller telefon +45 2060 1079. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: JURENKA Organic Body Care ApS, Rosenbæk Torv 1, 2., 5000 Odense C * info@ ORGANICJURENKA.com
– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
– Bestilt den (*)/modtaget den (*)
– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
– Dato
(*) Det ikke relevante udstreges