Nøje udvalgte ingredienser

Vores valg af ingredienser har betydning for dig og for miljøet

Din hudpleje er et vigtigt valg både for dig – og for livet omkring dig. Derfor har vi skabt JURENKA Organic Body Care. En eksklusiv hudplejeserie, der virkelig forkæler din hud, så det kan mærkes. Samtidig vil vi være bæredygtige – certificeret og dokumenteret.
Serien er udviklet til dig – med normal hud, med sensitiv hud, eller med tør hud.

JURENKA er baseret udelukkende på aktive ingredienser fra rene, naturlige råvarer. Vi går langt uden om problematiske og barske ingredienser, vi aldrig selv ville byde vores hud. Vores mål er at holde fast i at hvert eneste produkt skal være 100% naturligt og så økologisk som muligt.

Vi ønsker at være 100% ærlige overfor dig, om hvilke ingredienser der er i vores produkter. Det er vigtigt at du ved hvad du bruger på din hud og indtager i kropppen. Derfor har vi skrevet på hvert produkt hvor højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser, der er i vores produkter, så du ved hvad du køber.

Alle vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt og testet, og alle vores hudplejeformler er udviklet af vores biokemiker, Steen, og Gabrielle, grundlæggeren af JURENKA. Sammen har de udviklet naturlige, økologiske, rene og effektive hudplejeprodukter som vi er yderst stolte over at introducere til dig.
Vi siger det, som det er – så du ved, hvad du vælger.

Det her er vores nøgleingredienser:

Hyaluronsyre
En ingrediens som har været på alles læber, og med god grund. Hyaluronsyre er noget vi selv producerer i kroppen, helt naturligt. Ved at tilføje hyaluronsyre til ens hudplejerutine øges fugttilførslen til huden og de fine linjer i huden reduceres. Hyaluronsyre hjælper huden til at se/føles mere sund og frisk ud.

Magnolia bark ekstrakt
Dette er en ingrediens vi er yderst stolte af at have i mange af vores produkter. Magnolia bark ekstrakt er en meget effektiv antioxidant og har en beskyttende effekt for huden.
Derudover hjælper magnolia bark ekstrakt også med at forhindre at huden mister sin flexibilitet og elasticitet, samtidig med at den har en anti-inflammatorisk virkning.

Hybenkerneolie
Med et højt niveau af A + C vitamin og naturlige fedtsyrer i hyben, er hybenkerneolie kommet for at blive. Hybenkerneolie booster hudens kollagen produktion samt det er en meget fugtgivende ingrediens. Hybenkerneolie har en opstrammende og nærende effekt på huden.

Shea butter
Shea smør er en naturlig fedtsyre og antioxidant med et højt niveau af A + E vitamin. Dette betyder at shea smør er anti-inflammatorisk og styrker huden med et højt niveau af fugt. Shea smør booster også kollagen produktionen i huden, og ses derfor som en gylden ingrediens man ikke skal skippe i sin hudplejerutine.

C-vitamin
Sundere hud. Stærkere hud. Fin hud. C-vitamin er en ingrediens der virkelig hjælper og styrker huden til det bedre. C-vitamin er en yderst effektiv antioxidant, der reducerer fine linjer i huden, opstrammer huden, og er anti-age virkende samt giver en sundere hud.

Betain
Udover at være en fugtgivende ingrediens, er betain også anti-age og anti-inflammatorisk virkende. Betain er et naturligt proteinstof, en aminosyre, som hjælper med at bevare den optimale fugtighed i hudens celler. Betain beskytter hudens proteinbindinger, hvilket hjælper huden med at bevare sin egen antioxidante effekt og samtidig øger hudens integritet.

Surkirsebær ekstrakt
Et af vores favorit ingredienser, som endnu ikke er så kendt, men ikke desto mindre yderst effektivt. Surkirsebær ekstrakt er et meget effektivt antioxidant med et højt niveau af c vitamin. Surkirsebær ekstrakt er et yderst fugtgivende ingredienst der ikke bare fugter huden, men hjælper med at reducere rødme og inflammation i huden.

Squalane
Squalane er en vidunderlig kilde til fugt. Vi bruger squalane der er udledt fra planter i vores produkter.
Ingrediensen squalane hjælper huden med at blive stærkere og sundere, den udglatter huden og den har en beskyttende effekt. Derudover gør squalane huden dejlig blød.

X