Q & A

[crumina_heading layout=”underlined” align=”center” delim_width=”60″ heading=”Q & A MED GABRIELLE”]
Gabrielle

JURENKA
Hvorfor startede du JURENKA?

GS

Efter at have været igennem et brystkræftforløb, fik jeg et nyt perspektiv på hudplejeprodukter og hvad vi egentlig udsætter vores hud for.

Den sunde og naturlige livsstil har altid optaget mig meget, så da jeg  på egen hud mærkede hvordan den skiftede karakter efter behandlingerne, tog jeg en beslutning: at udvikle og producere hudplejeprodukter, der i deres unikke renhed effektivt ville revitalisere huden, tilføre fugt og regenere fugtbalancen.

“Jeg tænker altid først på den effekt jeg ønsker af produktet, og hvilke ingredienser der kan hjælpe med at opnå det bedste resultat.”

– Gabrielle Schimko

JURENKA
Hvilke tanker gør du dig ifht. ingredienser og udvikling af produkter?

GS

Det er virkelig spændende og interessant at arbejde med ingredienser og opdage nye og effektive ingredienser.

Jeg tænker altid først på den effekt jeg ønsker af produktet, og hvilke ingredienser der kan hjælpe med at opnå det bedste resultat. Alle ingredienser vi gennemgår er altid 100% naturlige, selv konserveringsmidlerne er naturlige. Det giver til tider udfordringer i produktionsprocessen, som til forskel fra syntetiske ingredienser tér sig naturligt – til tider forskelligt fra gang til gang, men også det giver jo mening i naturlighedens tegn.

Det er super vigtigt for mig at være med i alt fra udvikling til produktion. Jeg synes først og fremmest at det er spændende, men jeg vil også være sikker på at de produkter jeg får sat i produktion, er præcis så sunde og naturlige, som jeg ønsker det.

Alle produkter vi fremstiller hos JURENKA er udviklet i samarbejde med vores dygtige biokemiker, Steen, som har en fantastisk og bred viden inden for naturlige ingrediensers effekt, og er en biokemisk ekspert inden for hudens funktioner.

Botanicals

JURENKA
Hvad er din baggrund?/Hvordan kom du ind i hudplejebranchen?

GS

Den naturlige og holistiske livsstil har været en del af mit liv siden jeg var teenager, da min farmor, Anna Jurenka, inspirerede mig til at leve holistisk.

Det blev også en stor inspirationsfaktor i mit uddannelsesvalg af naturlæge – også kaldet heilpraktiker i Tyskland.

Jeg har ikke praktiseret naturlæge professionelt i mange år, men det har været en stor del af mit personlige liv og har påvirket min livsstil.

Min interesse for at udforske og opdage ingredienser og råvarer – både inden for kost såvel som hud- og hårpleje – har altid været stor, så jeg syntes jeg havde en okay ballast, da jeg besluttede mig for at lave mit eget hudplejebrand.

Vi er så glade for at samarbejde med vores biokemiker, Steen, for han er den helt perfekte til at udvikle vores produkter. Han forstår virkelig mine stærke ønsker om at anvende naturlige og økologiske råvarer, og har det med i sine overvejelser for hvordan vi kan skabe de mest rene, naturlige og effektive hudplejeprodukter.

Body-Scrub in water

JURENKA
Hvorfor certificeringer?

GS

Alle ingredienser i vores produkter er certificeret COSMOS ECOCERT. Vi har specifikt valgt Cosmos ecocert certificeringen, fordi vi synes lige præcis den certificering opfylder de krav, som vi selv gerne vil stå inde for, og som vi synes burde være en normale for hudpleje.
Generelt er jeg bare så glad for at vi i EU har ret høje standarder ifht ingredienslister og produkter, men med COSMOS ECOCERT går vi lige skridtet videre.

Det giver også en ekstra sikkerhed for vores kunder at vide at alle råvarer er ‘blåstemplede’.

Huden er desuden vores største organ og den optager mange af de stoffer, hudplejemidler indeholder, så også det er blevet en altafgørende faktor for de rene og virksomme råvarer, vi vælger indenfor COSMOS ECOCERT.

JURENKA
Hvad er du mest stolt af ved JURENKA?

GS

At vi har produceret hudplejeprodukter, der er så naturlige og milde mod huden, og alligevel har en fantastisk effekt. At vi faktisk har udviklet og udvikler hudplejeprodukter, med de egenskaber og ingredienser vi drømte om.
Jeg vidste godt at det at lave hudpleje er stort arbejde, men jeg vidste ikke hvor kompleks det egentlig er, og især ikke når vi arbejder med så naturlige ingredienser som vi nu gør.