VI ER JURENKA

Gabrielle Schimko

Founder / CEO


Alexandra Schimko

Marketing Manager


OM JURENKA

Økologiske råvarer, der virker og bæredygtighed er omdrejningspunktet hos JURENKA Organic Body Care. Vi har en mission om at skabe naturlige og sunde hudplejeprodukter, der fugter, plejer og nærer huden.

Vi er så glade for at vores produkter fremstilles lokalt på Fyn hos en sparringspartner, der har været guld værd i hele udviklingsprocessen. Et ekstra plus er at produkterne fremstilles i forholdsvis små batches af gangen, så vi sikrer at vi kun leverer helt friske produkter.

Ikke desto mindre er holdbarheden altid min. 12 måneder i en uåbnet emballage, og helt uden skadelige kemikalier!

Alle vores produkter er ECOCERT-certificerede og de fleste med den økologiske nøgle.

Vi er fuldstændig kompromisløse, så alle råvarer er certificerede og det betyder at vi kan være stolte over som nogle af de få på markedet at være en virksomhed, hvor der er op til maksimum muligt økologiske råvarer i vores produkter og 100% naturlige og ECOCERT-certificerede.

Som ECOCERT-certificeret producent gennemgår emballagen også en kontrol for at sikre at der ikke anvendes skadelige stoffer.

Vi har valgt det smukke og elegante Miron glas som den gennemgående emballage i vores serie. Glas er en af de mest naturlige emballageformer, det er genanvendeligt og det mørk-lilla Miron glas har yderligere den fantastiske effekt, at produkternes holdbarhed forlænges med måneder, da lys ikke trænger igennem og skader de naturlige produkter.

HISTORIEN DER SKABTE JURENKA

Jeg var helt uforstående, da jeg i november 2014 fik diagnosen brystkræft – og endda en ordentlig en af slagsen.

Som voksen er det gået op for mig at mange af min farmors værdier må have fyldt meget under min opvækst. Hun inviterede mig ind i hendes økologiske og naturlige univers, og det er hende, der inspirerede mig til som voksen at læse til Heilpraktiker i Tyskland. En heilpraktiker arbejder med, og praktiserer naturmedicin, også kaldet en naturlæge.

Jeg er ubevidst gået i hendes fodspor med de samme værdier omkring økologiske og ordentlige råvarer, kosten har i hele mit voksenliv været et betydeligt parameter for sundhed og velvære, jeg har aldrig røget, jeg drikker moderat, så derfor var jeg helt uforstående, da jeg i november 2014 fik diagnosen brystkræft – og endda en ordentlig en af slagsen.

Hele 2015 gik med behandlingspakken kemo – 2 slags, operation, stråler – 25 stk., antistofindsprøjtninger – 17 stk. Sideløbende med forløbet kørte jeg med min egen supplerende tilgang, jeg blev veganer fra dag 1, jeg slowjuicer og meget mere, men det er en anden historie :-).

Allerede efter de første kemobehandlinger ændrede min hud karakter, og det tog til. Jeg prøvede med alverdens cremer og lotions, jeg researchede, men lige lidt hjalp det. Jeg fandt også ud af at man faktisk kan kalde et produkt økologisk selv med meget lavt indhold af økologi og at der ofte bliver brugt ingredienser, som jeg ikke vil udsætte min krop for. Da besluttede jeg selv at sætte en produktion i gang med en økologisk og naturlig hudplejeserie, der retter sig især mod en sart og tør hud.

Til minde om min farmor har jeg valgt at kalde min virksomhed ved hendes ungpigenavn – Jurenka.

VORES VÆRDIER, MISSION OG VISION

Vi har 3 hovednøgleord som vores mantra: Økologi – bæredygtighed – liv.
VORES VÆRDIER

Samvittighedsfulde, ærlige og glade – det er os!

VORES MISSION

Vi vil gøre en forskel og producere sunde, fugtgivende og naturlige hudplejeprodukter, der styrker og plejer huden. Vi er kompromisløse når vi udvælger ingredienser, og ønsker kun at bruge så naturlige og økologiske råvarer som muligt.

VORES VISION

Vi vil vækste med omtanke og holde fast i vores høje økologiske indhold i alle vores produkter.

Vi vil hos vores underleverandører søge efter de mest bæredygtige producenter, der opfylder vores krav til naturlig og fair(i.e.fair trade) produktion.

X