Mens vi venter på ansigtserum ‘PURE’

I oktober skrev vi om vores længe ventede ansigtsserum – færdigtestet og klar til produktion. Og bedst som vi er få dage fra produktionsstart, får vi at vide at en af råvarerne ikke er klar til levering endnu.
Vi ønsker naturligvis ikke at gå på kompromis og erstatte med en lettere tilgængelig råvare, så vi må væbne os med tålmodighed og bare glæde os over at det trods alt kun er nogle (6) ugers forsinkelse, det drejer sig om.

Så – hvad er det vi venter på? Det er den økologiske og ECOCERT-certificerede surkirsebær ekstrakt, som lader vente på sig. Den er valgt som en højfaktor ingrediens til vores ansigts serum, da den vil være med til at booste anti-aging aktivitet, opstramme linjer og stimulere collagen produktionen i huden – så den er virkelig værd at vente på. Fantastisk til tør hud.

Psst! Husk også at indholdet af hyaluronsyre og C-vitamin fuldender vores ansigtsserum. Disse ingredienser giver en fantastisk fugttilførsel og efterlader den blødeste hud.

Glæd dig til Face Serum Botanical PURE – klar i webshoppen i uge 4 2019.

Vil du være sikker på at få fra første produktionsbatch?

De første 100 flasker sælger vi forud for produktion. Fra på torsdag, 6/12, kan Face Serum PURE købes i vores webshop – Bonus info: FRI FRAGT koden julen2018 kan anvendes i kodens angivne periode.
Og naturligvis trækker vi først beløbet fra din ordre, når varen er klar til forsendelse = uge 4.