Økologisk body scrub til tør hud – NY formulering

Vores forbrugeres tilfredshed og anvendelsesglæde er et vigtigt parameter for os, og det er på baggrund af en forespørgsel på en finere body scrub at vi revurderede ingredienserne og har valgt at erstatte demarara rørsukkeret med et finere rørsukkerkorn.

Naturligvis stadigvæk økologisk. Effekten er stadig den samme, men ’scub-manøvren’ føles blidere, og det betyder at ekstra sart hud sagtens kan være med her. Denne body scrub eksfoliere nænsomt og fjerner tør hud og døde hudceller samt giver din hud en blød og frisk ‘finish’. Derfor er denne økologiske body scrub super god til tør og sensitiv hud.
Vi fraråder dog stadigvæk brug af scrubben i ansigtet.

Vi er faktisk selv ret vilde med den blide, og alligevel effektive fornemmelse, så mange tak til Sofie for den forespørgsel!

Samtidig har vi ændret etiketten på Body Scrub, så den skulle være mere vandresistent – og det er vi også ret tilfredse med. ♥